Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Lene Beier (1:2)

Mød TV-vært Lene Beier, når hun gæster Henriette Honoré i Sådanmark. Lene Beier fortæller om sit seneste års mange TV-optagelser, og så løfter hun sløret for, hvilke programmer hun vender tilbage på skærmen med i det nye år. Vi skal også til Overlade i Vesthimmerland, hvor den lokale fodboldklub kæmper med usædvanligt mange hundelorte på fodboldbanen.
6/11/2017