Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Leif Maibom

Sådanmark - gæst Leif Maibom

Revydirektør Leif Maibom kommer forbi til en snak om den nye sæson i Sønderborg Sommer Revy, hvor han er direktør og lige nu arbejder på sin 36. sæson. Sammen med vært Annemette Voss ser han også indslag fra de danske regioner - indslag om alt fra en sød, nordjysk servicehund til en mere alvorlig historie om mangel på frivillige brandmænd på Sydsjælland og Lolland-Falster.
15/3/2017