Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Lasse Visser Ottosen

Henriette Honoré har besøg af museumsformidler Lasse Visser Ottosen fra Søfarts- og Fiskerimuseet i Esbjerg. Han lå for et par uger siden på en strand ved vestkysten og skar lårknoglen ud af en strandet hval. Han fortæller om den ildelugtende opgave, og så ser de to indslag om bl.a. en verdensberømt trompetist, der gæstede Aalborg, en delebilsordning i Nordborg og en mand fra Aarhus, der bekæmper sin diabetes ved at spille pokemon i timevis hver dag.
25/1/2017