Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Lars Lilholt (1:2)

Lars Lilholt er album- og turné-aktuel, men hans nye sange skrev han i et partytelt i sin baghave, hvor han residerede i hele tre måneder sidste sommer efter en rygoperation. Hør historien om Lars’ sommer i teltet og kom også med til Skandinavien største grillevent og med Knallertklubben Strålespidserne på tur i dagens program, som bestyres af Henriette Honoré.
1/6/2018