Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Kurt Leth

I dag kan du møde ægteparret Antonsen fra Hjerm i Vestjylland, som har forladt venner, familie og deres hjem for at sejle rundt i Middelhavet i seks måneder i deres sejlbåd. Vi skal også med til regatta for studerende på Skovsøen i Odense. De historier og mange flere ser Annemette Voss i dag sammen med den regionale tv-legende Kurt Leth, som producerede programmer til TV Syd og TV2 ØSTJYLLAND i 21 år.
2/6/2017