Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Koushi Radhakrishnan

Han var deltager i den første udgave af Den Store Strikkedyst. Senere blev han vært på programmet, og strik fylder stadig en stor del af hans liv, selv om han i dag er tilbage i sit oprindelige hverv som folkeskolelærer. Henriette Honoré får besøg af Koushi Radhakrishnan, der fortæller om, hvordan det er at være mand i en kvindeverden, og hvordan strikning hjalp ham ud af hans stress-diagnose. Sammen ser de historierne om de nye danske piktogrammer, om et sommerhus, der måske styrter i havet og en ny slags koncert, der foregår under vand!
5/4/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.