Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Kim Boye

Kvinder skal lade være med at opdrage deres sønner til mænd, de ikke selv gad dele dobbeltseng med. Og mænd skal tage sig sammen og være mænd! Det er nogle af budskaberne fra “Den Mentale Kriger”, Kim Boye, som er gæst hos Henriette Honoré i dag. Se også historierne om de 200 motorcyklister, som støttede 13-årige Benjamin, der har været udsat for massiv mobning.
31/7/2017