Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Katrine Krebs

I dag er det journalist, tekstforfatter og foredragsholder Katrine Krebs, som besøger Henriette Honoré i Sådanmark. De to ser historier fra hele Danmark. Bl.a. om Sygehus Nord i Aalborg, som kæmper forgæves mod rygerne, der ikke respekterer rygeforbuddet ved hovedindgangen på hospitalet. Vi møder en ung kvinde på Fyn, som har valgt at uddanne sig til mekaniker. Og så besøger vi en privat børnehave, som er blevet skabt i stuehuset til en nedlagt slægtsgård.
25/2/2017