Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Katrine Daugaard (2:2)

Henriette Honoré har igen i dag selskab af sangerinde og debattør Katrine Daugaard. I dag handler det om at være typen, der altid siger sin mening. Sådan en er Katrine, og det gør ikke altid hendes liv nemmere. Se også historien om de fynske turistattraktioner, som går sammen om at servere en særlig, fynsk hotdog, og mød Nelly Thomsen, der ligesom et voksende antal af andre danskere føler, at hun bliver syg af mobilstråling.
30/6/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.