Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Katrine Daugaard (1:2)

I dag handler det om at bide tænderne sammen og kaste sig ud i at turde! Det gjorde dagens medvært Katrine Daugaard, da hun tidligere i år startede sit eget dansktopband, efter hun i flere år har været forsanger for bandet Fede Finn og Funny Boyz. Men vi skal også møde andre mennesker med mod til at satse, og så skal vi se, hvordan det foregik, da Færdselspolitiet i Midt- og Vestjylland gik til filmen.
29/6/2018