Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Katherine Diez

Kulturdebattør Katherine Diez er på besøg hos Annemette Voss i Sådanmark. Hør hende fortælle, hvorfor hun har valgt at slå et slag for den klassiske litteratur og hvordan hun bruger Instagram til at komme ud med sine holdninger. Vi skal også til Nexø, hvor Hanne Hansen og Camilla Nielsen vil omdanne en gammel slægtsgård til et bofællesskab
17/1/2018