Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Julie Zangenberg

Mød skuespiller Julie Zangenberg, når hun gæster Henriette Honoré i Sådanmark. Hør Julie fortælle om sin nye kogebog, Kærligheden til mad. Julie Zangenberg fortæller også om sine oplevelser omkring iværksætteri samt velgørende arbejde. Vi skal også møde Emma-Flora på 1 år og 9 måneder fra Horsens, der sammen med sin far var taget til modelcasting
1/11/2017