Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Julie Hastrup

Der er mord og uhygge på programmet i dag, når krimiforfatter Julie Hastrup gæster Annemette Voss i Sådanmark. Men der er også spændende historier fra TV2 regionerne om Elefanthuset i København Zoo, der måske skal rives ned, arkæologer, der skal hjælpe politiet med at opklare forbrydelser og til sidst en afsindigt grim bil.
27/4/2017