Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Josefine Ottesen

Sådanmark - gæst Josefine Ottesen

Mød forfatter Josefine Ottesen, når hun er gæst hos Annemette Voss i dagens udgave af Sådanmark og hør, hvorfor hun ikke har flere orker og drager i sine populære fantasy-romaner. Kom også med til Bornholm, hvor skuespilleren Henrik Ipsen for første gang skal spille Holberg på sin egen dialekt.
12/7/2017