Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Jonas Dørken

Jonas Dørken blev kendt i det danske gadebillede, da han medvirkede i reklamer for hvidevarebutikken Skousen. Hvad de færreste ved er, at han faktisk også til daglig var fungerende direktør i firmaet. Hør Jonas Dørken fortælle historien, når han er på besøg hos Annemette Voss i Sådanmark. Vi skal også til Aars, hvor en gruppe unge er til LAN-party.
19/1/2018