Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Johnny Reimar

Sådanmark - gæst Johnny Reimar

Selv om han egentlig bor i Spanien, er Johnny Reimar netop nu tilbage i Danmark for at optræde i sin barndomsby Odense. Byen har stadig en helt særlig betydning for ham, hvilket han fortæller Annemette Voss om i dagens program. Mød også Bornholms mest berømte travhest, som går på pension og se med, når børn forsøger at slå vilde rekorder i Østjylland.
6/5/2017