Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Johnny Hansen

Det er en af Danmarks mest erfarne musikere, Kandis’ forsanger Johnny Hansen, som er gæst hos Annemette Voss i Sådanmark. Han fortæller om, hvordan han turnerer land og rige rundt, og hvordan han og resten af Kandis har valgt at indspille deres næste album i Toscana. Vi møder også Ole Sørensen, som har sat sig for at cykle fra Nordjylland til Sicilien med træsko på og dragqueenen Miss OTB, der bare hedder Michael, når han ikke har kjoler og parykker på.
26/8/2017