Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Jimmy Enoch

Kom både med til DM i seniorskak og pandekagefest på Københavns Rådhus i denne udgave af Sådanmark, hvor Annemette Voss har besøg af cirkusartist Jimmy Enoch. Han er lige nu aktuel med sit eget cirkusshow, hvor han selv udfører halsbrækkende stunts på cykel.
22/2/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.