Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Jes Dige

Den frivillige forening Skyggebørn, der blev stiftet i december 2016, hjælper børn med at håndtere sorg. Mød stifteren af Skyggebørn, Jes Dige, når han besøger Annemette Voss i Sådanmark. Hør Jes Dige fortælle om foreningens første år og kom med til Høje Taastrup, hvor Manal Nuradin og seks andre unge mellem 15 og 17 år har fået job som juniorpædagoger.
1/1/2018