Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Jeanne Boel

Sådanmark - gæst Jeanne Boel

Annemette Voss får i dag besøg af skuespiller og instruktør Jeanne Boel, som er i fuld gang med både teateropgaver og instruktørtjansen i Sønderborg Sommer Revy. De to kvinder når omkring emner så forskellige som vigtigheden af et sundt tandsæt og fri hash på Christiania. Desuden ser de klip fra et 300 år gammelt (og ekstremt populært) teaterstykke og snakker om den til tider hårde tone i den offentlige debat.
16/3/2017