Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Janni Ree

Sådanmark - gæst Janni Ree (2:2)

Bloggeren og TV-personligheden Janni Ree er tilbage i Sådanmark-studiet, hvor hun gæster Annemette Voss. Hør Janni Ree fortælle om sit liv med sin mand, milliardæren Karsten Ree, og hør om hendes engagement, når det kommer til truede næsehorn. Vi skal også til Randers, hvor grisen Bacon spillede en stor rolle, da en ung mand ville fri til sin kæreste under et besøg i Randers Regnskov.
4/8/2017