Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Janni Ree (1:2)

Mød bloggeren og TV-personligheden Janni Ree, når hun gæster Annemette Voss i Sådanmark. Hør Janni Ree fortælle, hvorfor hun lukker danskerne ind i sit liv på sin blog og i medierne og hør, hvor hendes grænser går for, hvad hun deler med danskerne. Vi skal også til Møn, hvor pensionisten Ole Vinther er strøget direkte ind på Dansktoppens førsteplads med en sang, der blev til, mens han slappede af i sit sommerhus.
3/8/2017