Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Jakob Svendsen

Jakob Svendsen havde så store problemer med sin selvtillid, da han var nyuddannet gymnasielærer, at det er blevet omdrejningspunktet for hans nye comedyshow, som han om to dage skal på Danmarksturné med. Mød også det tidligere mobbeoffer Mette Damiri, der bruger sine oplevelser som drivkraft til at skrive og synge sange. Og så skal vi møde forfatter Karsten Skov, som har brugt flere år på at skrive sin anden roman, den svære toer.
30/4/2018