Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Jakob Sveistrup

Der er masser af musik i Sådanmark i dag, når Henriette Honoré har besøg af sanger Jakob Sveistrup. De to ser historien om en helt særlig, intim og meget lille festival, som Jakob spillede på for nyligt på Fyn. Og så skal vi med til jagtgudstjeneste, hvor man både må tage sin hund og jagtfalk med. Men vi skal også høre om Jakob Sveistrups nystartede import af nogle helt særlige tasker, som børn med diabetes 1 har brug for. Han fik idéen, da hans egen datter fik konstateret sygdommen.
6/3/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.