Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Ilse Jacobsen (2:2)

Ilse Jacobsen er tilbage i studiet som Annemette Voss’ medvært, og i dag skal vi møde en koreograf fra Holstebro, der er i gang med at sætte to forestillinger op samtidig i Holstebro og Shanghai. Er Ilse Jacobsen mon enig med hendes prioritering om kun at nå den ene af de to premierer? Mød også en ung mand, der ved at fortælle om sine egne erfaringer som voldsoffer forsøger at få andre unge i samme situation til at bryde tavsheden.
28/4/2018