Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Henrik Koefoed

Er det snyd at arrangere en ravtur, hvor man i forvejen har lagt rav ud på stranden? Hør, hvad skuespiller Henrik Koefoed tænker om to venners nye tiltag i Korsør, når han i dag er gæst hos Annemette Voss. Vi skal også høre om kunsten at lægge stemme til tegnefilm og høre om, hvordan en småkagefabrik fra Nørre Snede leverer småkager til Kina, som kinesere betaler op mod en ugeløn for.
28/9/2017