Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Gustav Salinas

Gustav Salinas blev kendt i Danmark som realitydeltager og mediepersonlighed i diverse TV-programmer. I dag er han personlig træner og lever et helt andet liv. Hør Gustav Salinas fortælle, hvordan kan gik fra at være kendt til at blive anerkendt, når han besøger Henriette Honoré i Sådanmark. Vi skal også til Helsingør, hvor træner Nickie Lindgaard står i spidsen for et håndboldhold for udviklingshæmmede børn.
15/1/2018