Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Gitte Lundager Rosendahl

Hun er mor til verdens bedste badmintonspiller, Viktor Axelsen, og i dag er hun gæst hos Annemette Voss. Gitte Lundager fortæller blandt andet om, hvilke rammer, hun har sat op for sine børn, og om, hvorfor hun selv i starten af 40’erne blev bodybuilder. Kom også med på et meget mystisk museum på Falster og mød en af de unge københavnske studerende, som håber på at få en eftertragtet bolig i en gammel container.
23/10/2017