Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Gitte Hornshøj (2:2)

Annemette Voss’ medvært er igen i dag Gitte Hornshøj, som holder foredrag i dannelse og takt og tone. Hør, hvordan hun mener, at vi alle sammen kunne behandle hinanden bedre, og hvorfor der skal mere fokus på fællesskabet igen. Kom også med til Holbæk, hvor basketball-talentet Jacob Knudsen drømmer om et liv som professionel basketballspiller.
26/3/2018