Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Gitte Hornshøj (1:2)

Gitte Hornshøj er en af deltagerne i quizzen Sprogblomster, som hver lørdag kan ses på de fleste TV2-regioner. I dag fortæller hun Annemette Voss om sit forhold til dialekter, og hvorfor hun er stolt af sin egen, når hun er dagens medvært. Kom også med til Fanø, hvor der bliver drukket en del mere alkohol pr. indbygger end i resten af Danmark.
24/3/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.