Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Geo (1:2)

I dag er det komiker og forfatter, Geo, som er på besøg hos Henriette Honoré. Det handler blandt andet om hans nye bog “Hva’ så nu, Geo”, som handler om de fem år, der er gået, siden han blev erklæret kræftfri og måtte tage sit liv op til revision. Men vi skal også til Fanø, hvor den årlige strikkefestival var ved at blæse væk og til Holbæk, hvor kunstneren Michael Kvium er i gang med at male et kunstværk på en gavl.
26/9/2017