Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Frode Munksgaard

Selv om det efterhånden er mange år siden, Frode Munksgaard stoppede som tv-vært, er han i høj grad stadig aktiv. I dag fortæller han Annemette Voss om sine foredrag, sit vinfirma og sine samlinger, der er temmeligt omfangsrige. Og så skal vi med til Peter Bellis guldbryllup i Løgumkloster, møde Kasper Christensen, som er megafan af Olsen Banden og se, hvordan det gik, da Helge Rude Kristensen endelig kom hjem til Give, efter at have vandret hele vejen fra Nordkap.
21/8/2017