Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele Danmark.

Sådanmark - gæst Frede Volf Sørensen

Annemette Voss har besøg af Frede Volf Sørensen, som er ejendomsmægler på Langeland. Han er 80 år og stadig aktiv. Han fortæller om, hvordan han holder sig frisk, og så ser han og Annemette sammen en række af TV 2 regionernes allerbedste historier. Følg med og se historien om det nye gedemejeri på Bornholm, om Varde, der vil brande sig på sin Oscar-nominering og om næsehornet Otze, som har fået styr på sin sædkvalitet.
4/2/2017