Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Frank Panduro

Sådanmark - gæst Frank Panduro

I Sådanmark får Annemette Voss i dag besøg af koncertarrangør Frank Panduro, som er direktør i Horsens & Friends. Han fortæller om et langt arbejdsliv i musikkens tegn, og vi spørger, hvordan det er lykkedes ham at få store navne som Bob Dylan, One Direction og KISS til byen. Vi kommer også rundt i landet med historier om en hanchimpanse fra Aalborg, børn der oplever opera for første gang og en kaffesælger fra København, som bare vil have lov at sælge kaffe fra et tårn.
13/3/2017