Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele Danmark.

Sådanmark - gæst Flemming Møldrup

I dagens program kommer vi både til Klitmøller, hvor vi møder Casper steinfath, som er tredobbelt verdensmester i surfing. Og vi skal også til Grenå, hvor vinylplader går som varmt brød og så skal vi med til redningen af et får på en klippeafsats på Bornholm. Annemette Voss har besøg af livsstilseksperten Flemming Møldrup, som både elsker at surfe og at samle på vinyler.
26/5/2017