Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Farshad Kholgi

Det bliver både rørende og rigtigt sjovt i dag, når skuespiller, sanger og foredragsholder Farshad Kholgi gæster Annemette Voss i Sådanmark. De ser sammen historier om to årsdagen for angrebet ved Krudttønden og synagogen i København, om et stort antal misrøgtede hunde, som er blevet reddet og så taler de om Farshads gruppe Den Nøgne Sandhed, som han i øjeblikket er på turné med.
20/2/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.