Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Ernst Trillingsgaard

I dagens program får Henriette Honoré besøg af kulturkøbmand Ernst Trillingsgaard. I årevis har han som direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center trukket verdensnavne til Nordjylland, men 1. maj går han på pension, og i programmet kan du høre, hvad han tænker om den sag. Desuden kan du høre historien om en gammel kro, der genåbner efter mange års hærværk og forfald, og så ser vi, hvordan en lille ø med foretagsomme beboere er gået i gang med at bygge deres helt egen økologiske golfbane.
7/3/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.