Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Emmelie de Forrest (1:2)

Hun er træt af at være kendt som “hende fra melodi grand prix”, så Emmelie de Forrest gør alt, hvad hun kan for at ændre sit image. Det fortæller hun Henriette Honoré om i dag, når hun er dagens medvært. Kom også med til hørespil i biografen i Svendborg og mød kvinden, der nørkler “trøstebamser” til børn på skadestuer.
6/3/2018