Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Emil Thorup

I dag får Annemette Voss besøg af Emil Thorup, som har droppet sin karriere som tv-vært for i stedet at blive møbeldesigner og arkitekt. Han fortæller om, hvad der driver ham, og om, hvorfor han næste sommer flytter til Tokyo med sin kæreste. Vi skal også møde den tidligere professionelle cykelrytter Anders Fialla, som havde en fest, da cykelløbet PostNord Danmark Rundt kiggede forbi hans hjemby Otterup.
21/9/2017