Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Elisabeth Gjerluff Nielsen

Mød sangerinden Elisabeth Gjerluff Nielsen, når hun gæster Annemette Voss i Sådanmark. Hør hende fortælle om sin nye plade, der handler om den frigjorte, moderne kvinde, der både vil klare det hele selv og samtidig har behov for omsorg og ømhed. Vi skal også møde tantramassørerne Trine Dupont og Jørn Uhrenholt fra Brabrand og Malling. Tantramassage er nemlig blevet hot - især hos de modne danskere.
8/8/2017