Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Eddie Szweda

Det skal handle om øl og andre gode ting (bl.a. whisky), når ejeren af Midtfyns Bryghus, Eddie Szweda, i dag er gæst hos Annemette Voss i Sådanmark. Sammen ser de historierne om bl.a. en opfinder fra Holstebro, som har fundet løsningen på et af landmændenes problemer, og så skal vi til Ærø, hvor man kan støtte produktionen af lokal, økologisk whisky.
15/4/2017