Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Ditte Okman (1:2)

I dag skal det handle om sladder i Sådanmark, for Henriette Honorés medvært er Ditte Okman, som er vært på sladdermagasinet Det Vi Taler Om på Radio 24Syv. Hør blandt andet historien om det, de sladrer om i Glamsbjerg for tiden, swingerklubben, som snart åbner i den lille by.
27/3/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.