Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Dennis Knudsen (2:2)

Dennis Knudsen har i flere år forsøgt at finde kvinden, han gerne vil have et barn med, men det er ikke lykkedes endnu. Det fortæller han Henriette Honoré om i dagens udgave af Sådanmark, som også byder på historien om fynske Joan Ejegod, der planlægger at løbe maraton på Mount Everest og mød Caroline Dahl og hendes søskende fra Stenderup, som plagede deres forældre om at åbne et ismejeri.
30/5/2017