Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Daniel Svensson

Annemette Voss har i dag selskab af sin medvært, Daniel Svensson, der efter sin karriere som professionel håndboldspiller er blevet chef for velgørenhedsfonden CoolUnite, og nu bruger sin tid på at rejse penge til at hjælpe syge og udsatte børn. Det fortæller han om i dag, hvor vi også skal se historien om købmanden i Farum, der kæmper for at få kunderne til ikke at stjæle indkøbsvognene.
20/2/2018