Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Dan Rachlin (1:2)

Dagens Sådanmark er af den festlige slags, for Annemette Voss’ medvært er DJ og radiovært, Dan Rachlin, som for tiden turnerer landet rundt med den omrejsende fest Vi Elsker 90’erne. Kom med op at flyve med freelance-piloten, som afprøver sin drøm om at holde koncerter i 11 km højde, og se, hvor kreative skoleelever er, som forsøger at smugle sprut ind i Faarup Sommerland.
6/6/2018