Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Dan Jørgensen

Da Dan Jørgensen var dreng, var han så vild med fugle, at han fik et voliére, der var så stort, at han ikke længere selv kunne sove på sit værelse. Hør den historie i dag, når han er gæst hos Henriette Honoré i Sådanmark og se historier om konfirmanden Rasmus, der er lykkelig for den gamle traktor, han har fået i konfirmationsgave, og om erhvervsminister Brian Mikkelsen, der for første gang besøger en olieplatform i Nordsøen.
24/5/2017