Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Conrad Fields (2:2)

Det handler både om sandskulpturer og om en noget mere solid skulptur, som det sidste år krævede skærebrændere at skille ad. -Desværre var det en fejl, men nu er kunstnere Ingvar Cronhammar glad igen, for hans store skulptur er ved at blive genskabt. De historier og mange flere i dag, hvor Annemette Voss og Conrad Fields har taget plads i Sådanmarks studie.
7/8/2020

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.