Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Claus Skytte

I 2001 slog Claus Skytte igennem med sin karakter “Harske Hubbi”, og nu er han tilbage. Hør Claus Skytte fortælle, hvorfor han har valgt at genoplive den populære figur, når han besøger Henriette Honoré i Sådanmark. Kom også med til Varde, hvor Lasse Kristensen er ved at gøre klar til et stort event for computerspillere.
25/1/2018