Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Claus Riis Østergaard

Skuespiller Claus Riis Østergaard er gæst hos Henriette Honoré i Sådanmark i dag. De ser blandt andet historien om en ny undersøgelse, der viser, at næsten halvdelen af nordjyderne ikke mener, at sjællændere forstår deres hverdag. Og så kigger vi forbi Struer, hvor Morten Andersens forældre er stolte over, at han endelig har fået plads i amerikansk footballs Hall of Fame.
9/2/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.