Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Claus Holm

Kan ældre mennesker få mere appetit, hvis bordet er dækket pænt? Og hvordan ser der ud på Danmarks største sushi-dambrug i Hanstholm? Få svaret på de spørgsmål og mange flere, når kokken Claus Holm i dag er gæst hos Henriette Honoré i Sådanmark.
25/7/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.